FOTO Expositie TBV KIKA!
Locatie: Openbare bibliotheek Koningsplein in Tilburg.
Datum: 14 februari tot en met 31 maart 2012.

Iedere maand kiest Ringfoto Tuerlings een foto van de maand. Iedere foto amateur mag hierbij zijn mooiste foto van die maand in zenden. Uit deze inzendingen wordt door een professionele jury de “foto van de maand”  gekozen.  Ieder jaar resulteert dit in een bonte  foto serie van 12 foto’s. U kunt deze hieronder bezichtigen.

Het mooie van dit initiatief is dat na het aflopen van het jaar, oftewel de 12 maanden, deze foto’s geëxposeerd worden. Het doel van deze expositie is dat deze 12 foto’s verkocht worden aan, oftewel liefhebbers van deze kleinkunst, of aan liefdadigheidpersonen die een goed doel een warm hart toedragen.

De opbrengst van deze foto’s gaat namelijk het kinderkankerfonds KIKA!
Vanaf 14 februari tot en met 31 maart 2012 zijn deze foto’s te bewonderen in de Openbare Bibliotheek van Tilburg aan het Koningsplein.
Er wordt momenteel hard gewerkt aan wat extra activiteiten tijdens deze expositie. Zodra daar de details van bekend zijn kunt u dat op deze site lezen.

Voor uitgebreide informatie over Kika kunt u op www.kika.nl kijken.

Kika ondersteunt onder andere wetenschappelijk onderzoek naar genezing van kanker bij kinderen. Dit wetenschappelijk onderzoek heeft in de loop der jaren al veel bereikt. Echter 25% van deze patiëntjes overlijdt nog steeds. Wetenschappelijk onderzoek heeft tot doel het verlagen van dit percentage.

Want de jeugd heeft toch immers de toekomst!

Kom tijdens deze dagen eens kijken in de openbare bibliotheek van Tilburg aan het Koningsplein.  U kunt hier de foto’s niet alleen bekijken. U kunt ook uw bod uitbrengen op uw favoriete foto. En u ondersteund daarmee het kinderkankerfonds KIKA!

Eveneens zullen er collectebussen staan waarin u uw kleine gift kunt stoppen. Iedere opbrengst is immers welkom.

Houd voor de laatste ontwikkelingen deze site bij!

Dank voor uw aandacht en graag tot half Februari.

Bas Jonkergouw

Hier de winnende foto's van 2011: