INHOUD 
HANS MANDERS
HOME
POËZIE
KUNST
FOTOGRAFIE
TEKSTEN
AUTEURS
AUDIO
BRABANTS
SPECIAAL

print pagina

 

Drie bundels Hans Manders

Afgelopen november (2010) zijn er drie gedichtenbundels verschenen van Hans Manders. Deze bundels kunt u rechtstreeks bij de auteur bestellen.

U kunt een bundel bestellen door een mail te sturen naar hans.manders@tele2.nl  Vermeld in die mail het adres waarnaar de bundel verstuurd moet worden. 

Het gaat om de volgende bundels:

Het leven gaat van A tot Z (sonnetten 2003-2010)

Tekst op achterflap:

Na ‘De kou verdrijven’ (2003) en ‘Staalkaart’ (2007) is dit de derde gedichtenbundel van Hans Manders. Voor deze bundel verzamelde hij de sonnetten die hij schreef  tussen 2003 en 2010. Sonnetten over de maanden, over eten en drinken, over het andere geslacht, over de poëzie, over het leven dat van A tot Z gaat, tot de dood erop volgt. Kortom over alle onderwerpen waarover je sonnetten kunt schrijven. Lichte en halfzware sonnetten. Gedichten met een glimlach of een grimlach. (prijs €19,50)

 

Licht werk (gedichtersjes)

Een bundeling van diverse lichtere verzen die ik geschreven heb na mijn bundel ‘Staalkaart’ uit 2007. In deze bundel staan o.a. ollekebollekes, unirijmen (gedichten met één rijmklank), speedsonnetten en liedteksten.(prijs €10,00)

 

Brabant in honderd limericks. Of: wat is er aan de hand in het Brabantse land

Een verzameling van honderd limericks bij Brabantse plaatsnamen, van Asten tot Zijtaart. Deze verschijnen sinds eind september dagelijks op CuBra.(prijs €8,50)