CUBRA HOME
AUTEURSLIJST

Paul Asselbergs

Inhoud

 

De verliefde aardappel

De verliefde asperge

De verliefde aardbei

De verliefde ansjovis

De verliefde cacaoboon

De teek

Aan het woord: de vrouw van de vinoloog


 

Paul Asselbergs (1945) is een geboren en getogen Bergenaar en is een echte ‘taalkunstenaar’. Woordspelingen zijn z’n handelsmerk.

Paul heeft intussen 13 boekjes met komische verhaaltjes en puntdichtjes op zijn naam staan.
Hij is al vele jaren vaste columnist voor een huis-aan-huisblad in Bergen op Zoom e.o.

Hij is ook een veel gevraagde BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) in Bergen op Zoom. Hij sloot intussen al ruim 600 huwelijken.

Paul Asselbergs verzorgt ook voordrachten waarin hij over zijn leven vertelt en voorleest uit zijn werk. Belangstellenden kunnen contact met hem opnemen via de E-mail paul.asselbergs@home.nl

 

 

 Bibliografie Paul Asselbergs

 

    1982 Deugende en ondeugende versjes I

    1983 Deugende en ondeugende versjes II

    1986 Deugende en ondeugende versjes III

    1991 Deugende en ondeugende versjes IV

    1998 ’t Is nie waar

    2001 Vanalles en nog wa

    2003 Wa nou wir

    2006 Weer wa nuuws

    2009 Zeg ‘ns Jaaa…

    2012 Van ’t een kwam ’t ander

    2014 70 x Paul

    2015 Jagen met plezier

    2016 Trouwbelevenissen