<

Willem's Wondere Wereld

Op 10 november 2018 verschijnt het boek 'Willem´s Wondere wereld'. Het is een boek in de serie ´In Tilburg´ waarin een mooi overzicht gemaakt is van Willem Vreeburg's  fotowerk. Willlem zal herdacht worden als mede-initiator van Noorderligt en 013 in Tilburg. Maar zeker ook als begeleider van al die honderden jonge vrijwilligers die beide toko's draaiende gehouden hebben.

Op CuBra is  Willem bekend om zijn bijzondere foto's. Vele honderden zijn op deze website gepubliceerd. Hij had een bijzondere kijk op de wereld om hem heen. Kleine details die velen van ons misschien niet zouden opvallen, zag hij wel. Hij stopte er wel voor en legde het vast met zijn camera. Hilarisch is eigenlijk de wereld om ons heen, en Willem zag dat. 
Een jaar na zijn overlijden en 20 jaar na het sluiten van Noorderligt en het open gaan van 013 is er een boek gemaakt met een overzicht van zijn fotowerk. 

Geniet mee met Willem's kijk op onze wondere wereld. Bestel hier het boek vooraf voor 12,50 euro tot 10 november. Later kun je het boek ook kopen voor 15 euro in de Tilburgse boekhandels of op www.boekenfabriek.nl 

Stuur een mail naar han@gianotten.nl en vermeld:
- je naam en adres
- kom je het boek halen op de reunieavond op 10 november in Parardox van Noorderligt
- of haal je het boek later op bij Gianotten Printed Media, Bredaseweg 61 Tilburg

Han van Meegeren

Ha